Oferta zilei

Motocultor BCS Honda GX200 6,5 Cp

3.374Lei

3.667Lei

 • Lopata zapada Hecht 750 GT
  Lopata zapada Hecht 750 GT

  129Lei

 • Tocator furaje-moara macinat
  Tocator furaje-moara macinat

  5.367Lei

 • Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP
   Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP

  499Lei

Mulgatoare lapte

Toputilaj.ro iti propune si vinde o gama variata de mulgatori , aparate  de muls vaci ,oi sau capre la preturi pentru fiecare buzunar.
 
Avand in vedere cerintele impuse de UE si datortia lipsei de timp si personal auxiliar care sa se ocupe cu colectarea laptelui ,noi Top utilaj.ro va propunem in functie de bugetul dumneavoastra sa achizionati la preturi excelente diferite aparate de muls.
 
Mulgatoare sau Aparatul de muls lapte este  un aparat inovator facut special sa iti usureze munca.
 
Acesta poate sa fie dotat cu rezor de vacum sau nu .
 
Mulgatoarea sau aparatul de muls lapte ajuta fermierii care au  animale ce produc  lapte si doresc sa respecte normele de  igienia.
 
Mulgatoare sau aparatul de muls lapte de asemenea, reduce o corvoada de timp  in  tot acest proces.
 
Cu mulgatoarea sau aparatul de muls se poate  mulge vaci,oi sau capre, folosind un set de pompe de vid reglată cu un manometru de vid, o unitate de asamblare de aspiratie dotata cu o canistra de lapte de 30 litri sau de 40 litri. pentru a primi lapte.
 
Mulgatoarea sau  aparatul de muls lapte  are controale simple si poate fi usor de operat atata de catre fermieri experimentati cat si de persoane care nu au realizat astfel de operatiuni cum ar fi :femei,tineri fermieri la inceput de cariera ,etc

 Va mai  punem la dispozitie o gama diversificata de bidoane fabricate fie din inox sau din aluminiu folosite pentru colectarea laptelui proaspat extras cu ajutorul aparatului de muls.

Aceste bidoane pot fi de diferite cantitati si pot avea difertie forme ergonomice special concepute sa fie usor de manipulat de catre cel care le foloseste.

Detinem o varietate de tancuri  de racire lapte cu volume cuprinse intre 100-2000 litri,trifazice sau monofazice, spalare manuala, sudura cu laser, agitator si panou electronic de comanda.

Sunt disponibile intr-o mare varietate de modele.

Cu ajutorul lor se pastreaza laptele recoltat( la temperatura controlata) o anumita perioada de timp.

Controlul temperaturii este automatizat.

Tancul de racire  este construit din tabla de inox de inalta calitate