Oferta zilei

Motocultor BCS Honda GX200 6,5 Cp

3.374Lei

3.667Lei

 • Lopata zapada Hecht 750 GT
  Lopata zapada Hecht 750 GT

  129Lei

 • Tocator furaje-moara macinat
  Tocator furaje-moara macinat

  5.367Lei

 • Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP
   Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP

  499Lei

Generator aeroterma aer cald

Generatoarele  de aer cald  Oklima,Hecht,etc sunt necesare  incalzirii rapide a unor spatii precum :hale industriale,ferme de pasari si animale,sali de productie cat si a uzinelor.

Acestea fac parte din gama profesionala si au costuri  relative mici atat de  instalare cat si din privinta mentenantei.
Pot fi utilizate oricand si oriunde,atat in exterior cat si in interior.

Sunt preferabile in locul sistemelor fixe, scumpe si de multe ori inutile.
Se dovedesc ideale daca ne raportam la modul de utilizare cu spectru larg precum ar  fi: agricultura, constructii, in incalzirea halelor, depozitelor si a diferitelor structuri.
Datorita posibilitatii  utilizarii fixe, usor de realizat si configurat datorita  accesoriilor special create , fac din acestea echipamentele  ideale pentru incalzirea structurilor cum ar fi sere sau grajduri de animale.
Generatoarele de aer cald OKLIMA,HECHT se disting prin: usurinta in instalare si utilizare, robustete si fiabilitate si economia in investitie si in montaj.

 convertor BTU in Kw:

http://www.rapidtables.com/convert/energy/BTU_to_kWh.htm.

Cel mai important lucru este atunci cand iti alegi un tun de aer cald sau o aeroterma este sa stii cu precizie anumite aspecte tehnice cum ar :din ce pereti este confectionata constructia,cate grade ai sa vrei sa ai in interior si cam cat grade are zona unde vei amplasa echipmanetul de incalzit.

Pentru a determina cantitatea necesara de caldura ( Kwh),aici aici metoda de calcul eficeinta:

PUTEREA CALORICA NECESARA CU ARDERE DIRECTA

Pentru calculul puterii calorice necesare incalzirii unui anumit spatiu, cunoscut ca volum, se aplica formula empirica de mai jos, rezultata din experienta producatorului generatoarelor de aer cald SIAL Munters:

Q = V x Dt x K

 

unde: Q este puterea calorica exprimata in Kcal/h V este volumul spatiului de incalzit, exprimat in mc Dt este diferenta de temperatura intre mediul exterior si temperatura dorita in spatiul de incalzit,

exprimata in grade Celsius K este un coeficient de dispersie a caldurii, care se alege din tabelul de mai jos,in funcie de calitatea izolatiei spatiului de incalzit