Oferta zilei

Motocultor BCS Honda GX200 6,5 Cp

3.374Lei

3.667Lei

 • Lopata zapada Hecht 750 GT
  Lopata zapada Hecht 750 GT

  129Lei

 • Tocator furaje-moara macinat
  Tocator furaje-moara macinat

  5.367Lei

 • Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP
   Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP

  499Lei

Generator curent

toputilaj.ro va ofera o gama diverisificata de generatoare de curent cu preturi incepand de la 400 ron si ajugand la cele de peste 10.000 euro.

Acestea pot fi echipate cu motoare :Honda,Briggs&Stratton,Yanmar,Loncin,Lombardini,etc.

Sunt in functie de putere, tip motor (in 2 timpi -adica motorul functioneaza cu carburant in amestec cu ulei special in 2 timpi   sau 4 timpi -functioneaza cu benzina fara Plumb de 95 sau 98 de la pompa  ) si tipul combustibililor (benzina sau motorina)! De asemenea sunt si cu automatizare (pornire automata cand cade curentul) sau pornire manuala (electomotor sau la sfoara). De care doresti ca pretul variaza de la 400 ron si pot ajunge pana  15.000 euro.

Generatorul il vei alege dupa varful de consumul  estimat, atunci cand elimini  toate sursele de consum din imobil cum ar fi: TV, clima, calculatoare,centrale,alti consumatori electrici, etc.
Mai raman cele de stricta necesitate: pompe submersibile care-ti asigura apa, incubator, etc.
Aduni puterile consumate inscrise pe etichetele aparatelor respective, imparti apoi la o mie si ai puterea nominala a generatorului necesar.

Generatoare cu automatizare sunt pentru case sau imobile  in constructie sau deja construite ,fiind o sursa   alternativa de curent electric  care sa faca fata nevoilor in caz de avarie a retelei centrale de curent. Mai precis poate  porni atunci cand apare o avarie si se poate folosi  la iluminatul din casa, centrala termica, frigider, tv, calculator.

Generatorul de curent mobil este folosit cu precadere la deplasarile pe teren unde ai nevoie de o sursa rapida de curent fara a mai avea nevoie de reteaua de curent stradala.Sunt ideale,de mici dimensiuni si se pot folosi in orice imprejurare usurandu-ti munca.