Oferta zilei

Motocultor BCS Honda GX200 6,5 Cp

3.374Lei

3.667Lei

 • Lopata zapada Hecht 750 GT
  Lopata zapada Hecht 750 GT

  129Lei

 • Tocator furaje-moara macinat
  Tocator furaje-moara macinat

  5.367Lei

 • Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP
   Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP

  499Lei

Invertor

Diferanta dintre un generator si un invertor

Un generator de energie electrică creează , în timp ce un invertor schimbă un tip de curent electric la alta . Există două tipuri diferite de curent electric , alternativ ( AC ) și directă ( DC ) . Invertoare sunt utilizate atunci când dispozitivele care utilizează de curent alternativ trebuie să fie utilizate într-o mașină sau în alt loc în care singura putere DC este disponibil . Cele două mașini au functii distincte , deși există generatoare invertor care fac atât pentru o mai mare eficiență energetică .
AC vs DC Curent

Ce este un invertor:

Un invertor are puterea existentă care vine sub formă de curent continuu și îl transformă în curent alternativ . Ea face acest lucru prin trimiterea curentul prin switch-uri care se trimit în direcții diferite . Filtrele pot fi apoi aplicate pentru a netezi valul și dau o frecvență fixă ​​. Diferite tipuri de invertoare folosi o varietate de metode de filtrare , în funcție de modul neteziieșire trebuie să fie . Pentru a converti de curent alternativ în curent continuu , se folosește un dispozitiv numit un redresor .

Invertoare mai mari sunt folosite pe șantierele de construcții pentru a furniza energie electrică pentru scule electrice și alte dispozitive .

Generatoare de invertor sunt ca generatoare tradiționale, deoarece acestea produc de curent alternativ , care este apoi transformat în energie DC înainte de a fi convertit înapoi la AC . Acest lucru produce o , curgere lină fermă a puterii . Conversia de asemenea, permitegeneratorului să fie mai eficient de combustibil , precum și funcționează mai liniștit decât modelele standard .
Convertoare de putere

Unii oameni confunda , de asemenea, un invertor , cu un convertor de putere , chiar folosind termeni alternativ . Un convertor este folosit pentru a modifica tensiunea de la un nivel la altul .