Oferta zilei

Motocultor BCS Honda GX200 6,5 Cp

3.374Lei

3.667Lei

 • Lopata zapada Hecht 750 GT
  Lopata zapada Hecht 750 GT

  129Lei

 • Tocator furaje-moara macinat
  Tocator furaje-moara macinat

  5.367Lei

 • Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP
   Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP

  499Lei

Milkplan

http://www.milkplan.com/en

Milkplan este întruchiparea de zece ani de cercetare , dezvoltare industrială , și a bunelor relații de piață .
Este evoluția Inox Center , o companie ale cărei două decenii de experiență în construcții din oțel inoxidabil și de răcire tehnologie de sisteme au stabilit și a menținut o relație bazată pe încredere cu industria greacă creșterii animalelor , și au condus produsele sale de a depasi semnul amendă de distincție în piața internațională . "

Milkplan satisface nevoile unității de creștere a animalelor moderne, printr-o gama larga de produse ".
Milkplan satisface nevoile de orice unitate de creștere a animalelor moderne, printr-o gamă largă de produse fabricate în unitatea industrială INOXPLAN . Produsele sunt instalate în fermele de capră , de oaie și de vacă.
Milkplan are un ritm rapid de dezvoltare : În ultimii trei ani cifra noastra de afaceri sa triplat , un lant de distributie a crescut la nivel mondial , și suntem mândri de a avea una dintre cele mai mari investiții europene în sectorul de echipamente creșterii animalelor sub centura nostru .

Cu o lupă pe inovare și superioritatea tehnologică , obiectivul nostru este un set simplificat de nevoile variabile prezentate de către agricultor animale moderne - re a evoluat . În acest fel , putem vedea dezvoltare de-a lungul întregului sector , îmbunătățirea calității producției de lapte , precum și fructele mai mari ale forței de muncă fermierului .

Milkplan garanteaza calitatea construcțiilor sale , în conformitate cu standardele și metodele de calitate stricte . Controlul calității producției pentru :

Materii prime cu material AISI 304 ( DIN 1.4301 ), astfel cum sunt definite de standardele 10088-2:95
Control electronic al dimensiunilor finale de tăiere de mașini cu laser , cu acceptarea limitează ± 0 , 15 mm Lapte rezervor de racire de control placă evaporator pentru scurgere în patru etape diferite .

Crash test : 60 bar .
    
Sudarea directe plăci vaporizator expansiune prin tehnologia laser .
    
Lustruire de sudare cu rugozitate Ra ≤ 1 pM așa cum sunt definite de standardul EN ISO 13732 .
    
Control electronic al nivelului de vid , scăpări de agent frigorific , injectarea de cantitate de agent frigorific , controlat în totalitate de către senzori Pirani , senzori de temperatură și injectoare de tip V2B0 .
    
Trasabilitatea tuturor produselor fabricate și ținerea evidențelor de trasabilitate de 10 ani .
    
Final de control al calității pentru toate produsele ( 100 % ) pentru funcționalitatea și siguranța lor .

Tancuri de racire de lapte Milkplan a oferi fiabilitate și eficiență în răcire și calitatea laptelui . Fabricarea de calitate superioară din oțel inoxidabil, rezervor de racire de lapte , în conformitate cu standardele internaționale ( ISO 5708/EN 13732 , EN 60335-2-24 , EN 60529/91 LVD73/23 , CE ) și cel mai scăzut posibil, costul de producție pe care tăierea tehnologie de ultima ora pe care le folosim pentru a ne oferta , dă posibilitatea de a ne pentru a satisface în mod eficient nevoilor fermierilor moderne .