Oferta zilei

Motocultor BCS Honda GX200 6,5 Cp

3.374Lei

3.667Lei

 • Lopata zapada Hecht 750 GT
  Lopata zapada Hecht 750 GT

  129Lei

 • Tocator furaje-moara macinat
  Tocator furaje-moara macinat

  5.367Lei

 • Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP
   Motofierastrau HECHT 45 de 2.7 CP

  499Lei

SEZER

SEZER  oferă nevoile de crescătorii de animale , vaci de lapte și echipamente de creștere cu produsele pe care este proiectat de la sine , cu servicii de înaltă calitate de a fi adaptat la noile tehnologii de producție , cu o experiență de peste 30 de ani până acum .

Sezer  care posedă EST EN ISO 9001:2000 certificat de calitate produce pentru nevoile de creștere a sectorului , cum ar fi :sistemele de muls pentru bovine si ovine / Capra , carucioare de muls si piese de schimb , pompe de vid -  sunt zincate la cald impotriva coroziunii - pentru bovine , unități de îngrijire a animalelor si diverse echipamente de crestere și agricole , în conformitate cu instructiunile de CE si de securitate , în 2600 m2 de suprafată închisă , cu un personal de 70 de muncitori calificati .
 
Sezer ia satisfactia clientilor ca o misiune care asigura vanzări garantate si facilitati de servicii de către o retea de distribuție internă și externă super profesionala .

Prin politica noastră de calitate , cerințele clienților sunt prevăzute în asigurarea noastră de calitate în cel mai scurt timp